HTML

3D digitális publikáció

3Ddp formátumban digitalizálás. Digitális lapkiadás. Nyomtatott újságok, kiadványok, prospektusok képernyőn lapozódó változatának elkészítése. Szerzői jogvédett kiadása, értékesítése, terjesztése. Digitális magazin. Digitális újság.

Friss topikok

Linkblog

Kiadjuk a Yacht Express Magazint

2009.10.20. 10:20 testman

Digitális Yacht Magazin

 

http://3ddigitalispublikacio.hu/exampleissue.php?id=464

A kéthavonta megjelenő Yacht Express & Club magazinban - mely egyben a Yacht Club Budapest hivatalos lapja - mintegy 200 oldalon keresztül olvashatják el cikkeinket.

Mindazon olvasóknak szól, akik szeretnek utazni, világot látni, hajózni, új és szép helyeket felfedezni, s mindenhol a kimagasló minőséget keresik. Magazinunkban szeretnénk bemutatni a luxus életforma és ehhez kapcsolódó szabadidős tevékenységek színes palettáját nemcsak azoknak akik benne élnek, hanem olyanoknak is, akik kíváncsiak a felső kategóriás lét fényes élettereire. A magazin alappillére a hajók és a hajózás szeretete, mely számunkra több mint egy sport, sokkal inkább életforma, melynek számtalan területe van. Éppen ezért törekszünk arra, hogy a Yacht Express magazin többet nyújtson. A szabadság, a luxus és a kiváló minőség elkötelezett hívei a yachtokon túl, számtalan érdekességet, információt találnak oldalainkon, valamint segítséget kapjanak hajóvásárlási szándékukhoz a magazin végén található ABC sorrendbe gyűjtött motorosok, vitorlások, jet-skik és egyéb vízi járművek, felszerelések hirdetései révén.

Portálunkon itt fizethet elő:

http://3ddigitalispublikacio.hu/index.php?publications=464&issuetypeid=1

 

Szólj hozzá!

Címkék: magazin digitális yacht 3ddp

A bejegyzés trackback címe:

https://3ddp.blog.hu/api/trackback/id/tr841462593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása