HTML

3D digitális publikáció

3Ddp formátumban digitalizálás. Digitális lapkiadás. Nyomtatott újságok, kiadványok, prospektusok képernyőn lapozódó változatának elkészítése. Szerzői jogvédett kiadása, értékesítése, terjesztése. Digitális magazin. Digitális újság.

Friss topikok

Linkblog

Ismertető

2009.10.20. 09:29 testman

 

Digitális lapkiadás

 

Kérem engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk a digitális lapkiadás lehetőségeit! Eltökélt szándékunk, hogy a magyar lapkiadás, kétség kívül nem könnyű időszakában olyan lehetőséget teremtsünk, amely alkalmas a nyomtatott lapszámok eladáscsökkenését megállítani, esetleg a digitális és nyomtatott példányok együttes eladásaival megfordítani.

Együttműködünk a MATESZ-szel annak érdekében, hogy a digitálisan értékesített példányok a nyomtatotthoz hasonlóan, hitelesített módon jelentkezzenek majd az értékesített példányok között.

 

Az Egyesült Államokban, a digitálisan is kiadott lapok össz eladásainak az 5-30%-át már a digitális verzió teszi ki. Nyilván sokkal előrébb tartanak ezen a területen, de az ott 5-6 éve elindult folyamat trendje egyértelmű. A világban majd mindenütt megindult már a digitális kiadás, a csatlakozó kiadók száma folyamatosan nő, az így értékesített példányok számával egyetemben.

 

Technológiánk biztosítja a szerzői jogvédett kiszolgálást. A kiadók rendelkezésére bocsátjuk portálunk teljes funkcionalitású motorját, amely készen integrálhatóvá teszi saját webportáljukba az előfizetés, az előfizető kezelés és a terjesztés problémájának megoldását.

Önöknek semmilyen fejlesztésre nincs szükségük. Hatékony és kész megoldásokat kínálunk digitális promócióra és hirdetésre. A digitális verzió előállítási költségei elenyészők, ennek értékesítéséből lényegesen több bevétel marad a kiadó zsebében.

 

A nyomtatott digitális replikáján túl, további lehetőségeket nyújt a digitális publikáció. Képesek vagyunk a lap tartalmát digitális elemekkel színesíteni! Elsősorban videók, képsorozatok vagy hosszabb cikkek beillesztésére gondolunk, de szóba jöhet bármilyen digitális tartalom.

 

A hirdetések belinkelésével és a multimédia és interaktivitás minden lehetőségével a hirdetőknek még vonzóbbá tesszük a lapot.

 

Szeretnénk ennek a külföldön sikeresnek bizonyult szolgáltatásnak elismert hazai képviselői lenni. Portálunk a www.3ddigitalispublikacio.hu, promotálja és elérhetővé teszi az általunk készített kiadványokat.

Szólj hozzá!

Címkék: újság magazin digitális 3d lapkiadás publikáció 3ddp 3ddigitalpublikacion 3ddigitálispublikáció 3ddp.com 3ddp.ru lapozódó

A bejegyzés trackback címe:

https://3ddp.blog.hu/api/trackback/id/tr611462510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása