HTML

3D digitális publikáció

3Ddp formátumban digitalizálás. Digitális lapkiadás. Nyomtatott újságok, kiadványok, prospektusok képernyőn lapozódó változatának elkészítése. Szerzői jogvédett kiadása, értékesítése, terjesztése. Digitális magazin. Digitális újság.

Friss topikok

Linkblog

Kiadjuk a Muzsika Magazin-t

2009.10.20. 12:35 testman

Digitális Muzsika

http://3ddigitalispublikacio.hu/exampleissue.php?id=474

A Muzsika 1957 óta az ország vezető zenei havilapja. Legfontosabb számára a színvonal, ezért írásai sohasem felületesek, munkatársai felkészült szakemberek. Beszámol a zenei közéletről és eseményekről, zenetudományi rovattal rendelkezik, beszámol fesztiválokról, tudományos ülésszakokról, alapos és elemző kritikákat publikál a koncertekről, az operabemutatókról, zenei könyvekről, lemezekről. Interjúkat közöl magyar és külföldi komponistákkal, előadókkal, s kitekint a nemzetközi zenei életre.

A digitális lap előfizetése a nyomtatott lap árának alig a fele: 1 évre: 2150 Ft

Portálunkon itt rendelhetőek a lapok:

http://3ddigitalispublikacio.hu/index.php?publications=474&issuetypeid=1

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://3ddp.blog.hu/api/trackback/id/tr431462857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása