HTML

3D digitális publikáció

3Ddp formátumban digitalizálás. Digitális lapkiadás. Nyomtatott újságok, kiadványok, prospektusok képernyőn lapozódó változatának elkészítése. Szerzői jogvédett kiadása, értékesítése, terjesztése. Digitális magazin. Digitális újság.

Friss topikok

Linkblog

Kiadjuk az Elixír Magazin-t

2009.10.20. 10:12 testman

Digitális Elixír Magazin

 

http://3ddigitalispublikacio.hu/index.php?publications=343&issuetypeid=1

Elixír Magazin a Testi-lelki egészségért. Magyarország vezető Ezoterikus és természetgyógyászati életmód magazinja.

Elixír Magazin a Testi-lelki egészségért. Magyarország vezető Ezoterikus és természetgyógyászati életmód magazinja. Főbb témái: asztrológia, spirutalizmus, parapszichológia, ezotéria és egyéb ősi tanok, tpszichológia, természetgyógyászat, egészséges táplálkozás, gyógynövények. A szerkesztők nem titkolt célja sokrétű. Egyrészt a testi-lelki egészség fontosságára hívják fel a figyelmet, másrészt pedig az élet nagy kérdéseit több oldalról világítják meg. A Fókusz rovat hasábjain például elmondják véleményüket az ezotéria és természetgyógyászat avatott mesterein kívül a hagyományos orvoslás, a pszichológia elkötelezett hívei is, valamint filozófusok, fizikusok, művészek, esztéták és természettudósok egyaránt Az Elixír nem „az egyetlen helyes utat” kívánja kijelölni a keresőknek, hanem a lehetőséget villantja fel a gondolkodó embernek. Nem kis helyet kap a lapban az egészség megőrzése, a legújabb alternatív gyógymódok bemutatása.

 

Szólj hozzá!

Címkék: magazin digitális kiadvány elixír 3ddp

A bejegyzés trackback címe:

https://3ddp.blog.hu/api/trackback/id/tr371462583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása