HTML

3D digitális publikáció

3Ddp formátumban digitalizálás. Digitális lapkiadás. Nyomtatott újságok, kiadványok, prospektusok képernyőn lapozódó változatának elkészítése. Szerzői jogvédett kiadása, értékesítése, terjesztése. Digitális magazin. Digitális újság.

Friss topikok

Linkblog

Kiadjuk a Blikk-et

2009.10.20. 13:29 testman

Digitális Blikk

 

A Blikk szórakoztató napilap, amely a legszélesebb körű olvasóréteget látja el az élet minden területéről szóló információkkal és hasznos, a mindennapi életet megkönnyítő szolgáltatásokkal. Pártatlanul, politikai elfogultságtól mentesen ad gyors tájékoztatást Magyarország és a nagyvilág eseményeiről, közben pedig az olvasók életét, vágyait, érzéseit pontosan közvetíti. A lap könnyed hangvételű, szórakoztató stílusú cikkekre épül.

Nagy terjedelemben ad hírt a sztárvilág eseményeiről és bőségesen szolgál sport információkkal is. Az újság nagy hangsúlyt fektet a tipográfiai elemekre, domináns hatáseleme a látvány, ezt szolgálják a nagy, színes fotók és az infógrafikák. A tájékoztatás mellett szerephez jut a szolgáltatás is, rendszeres jelleggel adnak szaktanácsadók válaszokat az elektronikusan vagy postai úton beérkezett levelekre, illetve telefonos megkeresésekre.

http://3ddigitalispublikacio.hu/index.php?publications=503&issuetypeid=1

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása