HTML

3D digitális publikáció

3Ddp formátumban digitalizálás. Digitális lapkiadás. Nyomtatott újságok, kiadványok, prospektusok képernyőn lapozódó változatának elkészítése. Szerzői jogvédett kiadása, értékesítése, terjesztése. Digitális magazin. Digitális újság.

Friss topikok

Linkblog

Kiadjuk a PCWorld-öt

2009.10.20. 12:48 testman

Digitális PCWorld

http://3ddigitalispublikacio.hu/exampleissue.php?id=450

A PC World 1992 óta meghatározó szereplője a hazai számítástechnikai lappiacnak, eladási adatait és olvasói számát tekintve is piacvezető a digitális technológia iránt érdeklődő olvasóknak szóló sajtókiadványok között.

Olvasmányos és közérthető informatív havilap a hardverek, a szoftverek és a szórakoztató elektronika világáról. Nagy összefoglaló tesztekkel, felhasználói tippekkel ad vásárlási tanácsokat olvasóinak. Folyamatosan tájékoztat a legújabb mobiltelefonokról, irodai eszközökről.

http://3ddigitalispublikacio.hu/index.php?publications=450&issuetypeid=1

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://3ddp.blog.hu/api/trackback/id/tr841462878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása