HTML

3D digitális publikáció

3Ddp formátumban digitalizálás. Digitális lapkiadás. Nyomtatott újságok, kiadványok, prospektusok képernyőn lapozódó változatának elkészítése. Szerzői jogvédett kiadása, értékesítése, terjesztése. Digitális magazin. Digitális újság.

Friss topikok

Linkblog

Kiadjuk a Nemzeti Sport napilapot

2009.10.20. 13:26 testman

Digitális Nemzeti Sport

 

A Nemzeti Sport a sportrajongóknak nyújt tartalmas kikapcsolódást, tájékoztat, véleményt mond és alakít, eredményt közöl. A több mint 100 éves múltra visszatekintő lap nemcsak a magyar lappiac egyik legpatinásabb szereplője, hanem nemzetközi viszonylatban is megállja a helyét. Mindemellett Magyarország egyetlen sportnapilapja.

A lapstruktúra gerincét a labdarúgás, kézi és kosárlabda, hoki és vízilabda adja, mindezek mellett a tradicionális magyar sikersportágakkal, látványsportokkal, az atlétikával, a tenisszel, valamint a technikai sportokkal foglalkozik kiemelten a lap. A Nemzeti Sport általában 20-24 oldalas terjedelemben jelenik meg. Az egyes kiemelkedő hazai és nemzetközi sportesemények jobb megismerése érdekében a lapban rendszeresen jelennek meg tematikus mellékletek, keddenként pedig a szigorúan vett élsport hátországát és az utánpótlás eredményeit tartalmazó melléklettel jelentkezik, míg a hét minden napján Sportfogadás mellékletet talál az olvasó a Nemzeti Sportban.

http://3ddigitalispublikacio.hu/index.php?publications=504&issuetypeid=1

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://3ddp.blog.hu/api/trackback/id/tr521462944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása